Köp boken

Du kan köpa min bok på Adlibris och Bokus. Om du vill köpa ett signerat ex kontakta mig via mail och skriv 'Signerat ex' i ämnesraden. Pris 199 kr.

Köp på Adlibris
Köp på Bokus
Image

Läsaromdömen

5 / 5
“En lättläst och skickligt berättad ide roman om de långtgående konsekvenserna av att Gud straffade historien första feminist Lilith och skapade en ny kvinna till Adam.”
5 / 5
En bok som kan få en att börja fnissa högt innan den ens har börjat på riktigt, det brukar vara en bra bok. I det här fallet är det de allra första sidorna innan kapitel 1 som ger den lovande starten och där vi egentligen får möta de olika karaktärerna och deras personligheter för första gången.
5 / 5
"En intressant och modern tolkning av Guds familj som leder till reflektion. Skickligt berättad historia beskrivet med ett lättläst och målande språk. Den gudomliga familjen rekommenderas absolut om du vill läsa något utöver det vanliga!"
5 / 5
"Vi introduceras för konflikter inom Guds familj och jag som läsare undrar hur allt ska sluta. En tankeväckande bok som leder till ett reflekterande av samhället."