Den gudomliga familjens baksidestext

Om hur vi påverkas av historien, kulturer, arv och gamla myter

annalofdahlAktuellt, Läsaromdömen

Här en underbar läsarrecension som värmer ända in i hjärterötterna!

”Boktips för alla semesterfirare, coronakarantänare och alla andra! Den gudomliga familjen, av Anna Löfdahl. Så himla välskriven och så bra berättad. En skön blandning av mytologins och verklighetens sanningar (eller osanningar). Om olika karaktärer i vardagen och om Lilith. Adams första hustru, innan Eva.

Lilith sägs vara alla demoners Gudinna och kom före Eva till paradiset. Eva skapades senare av Gud, genom att han tog ett revben från Adam, för att skapa den perfekta kvinnan åt honom. En bok med både allvar och humor. En bok om otrohet, om mäns och kvinnors syn på kärlek, sex, frigörelse och att leva efter sin egen sanning! Om relationen till andra och till sig själv. Om hur vi påverkas av historien, kulturer, arv och gamla myter.

Lilith är således Adams första hustru, innan Eva. Men det finns orsaker som gör att Lilith lämnar Adam. Orsaker som vi alla kan känna igen oss i på ett eller annat sätt. Humor, Allvar, Historia, Myter, lite Fiction och Realtid i en fantastisk berättelse. En lättläst tankeställare, ur flera perspektiv. Om Adam och Eva. Gud finns med, Djävulen likaså och änglar. Och så Lilith, såklart.

Finns att beställa på Bokus. Gör det. Köp den och läs den. Den tog tag i mig. Hade svårt att lägga den ifrån mig. En bok för både män och kvinnor. En väckarklocka om vår sanning, livet och kärleken.”

Stort tack Camilla Nyqwist!

Foto: Camilla Nyqwist