Bild av Den gudomliga familjen

Älskar denna feministiska idébok

annalofdahlAktuellt, Recensioner

Ännu en härlig recension! 🥳

”Den gudomliga familjen vann jag i en tävling förra året. Jag hade aldrig hört om boken innan, men titel och framsida fick mig fast. När jag fått hem boken, läst vad Anna skrivit i den till mig och vad de olika huvudkaraktärerna sagt om boken så kände jag wow, det här är en bok för mig. Jag ville därför läsa den vid tillfälle jag kunde ägna mig åt den helhjärtat och det tillfället kom i helgen.

Bara älskar denna feministiska idébok med en del religionshistoriska blinkningar och massa humor. Så bra och tänkvärd… Sen är mycket idealtypiskt och man kan fundera över mycket om kvinnligt v/s manligt och betydelsen av det… 

Och den gamla kyrkoruinen kändes som helt rätt ställe att ta fotot på…”

🗡️🗡️🗡️🗡️🥄 4,5/5

Stort tack @annelie.andersen!

Foto: @annelie.andersen