Bild på boken Den gudomliga familjen

Hade gärna läst boken i en bokcirkel!

annalofdahlAktuellt, Recensioner

Ny recension av Den gudomliga familjen!

”Att skriva en idéroman med utgångspunkt i karaktärerna i bibelns skapelseberättelse och väva samman ett relationsdrama med en feministisk grundkurs är ett intressant grepp. Jag hade gärna läst boken i en bokcirkel för att kunna diskutera och ventilera de tankar som dyker upp under historiens gång; om kvinnors roll förr och nu, om bekräftelsebehov, om att bli straffad för att stå upp för sina åsikter, om åldrande och utanförskap. 

Boken är välskriven och lättläst med både humor och mörker. Stundtals blir den dock lite för abstrakt för att falla mig helt i smaken. Men intressant, helt klart.”

Tack @morslillabokblogg!

Foto: @morslillablogg