Hurra!! Boken har fått ett strålande omdöme!

annalofdahlAktuellt, Recensioner

Den Gudomliga Familjen får betyg 4 av 5 av BTJ som recenserar böcker åt biblioteken. Så här skriver lektör Anna Sjöstrand:

”På avstånd försöker en utbränd Gud fortsätta att styra mänsklighetens öde. Djävulen sätter på en kanna te och försöker få Gud att se hur allt vissnat i hans en gång så vackra trädgård. I en villaförort utanför Stockholm bor Adam som är notoriskt otrogen och Eva som är lika notoriskt anpasslig. Adams första hustru Lilith, straffad för att hon ville vara sig själv, försmäktar i Landet utan återvändo. Men hela systemet börjar knaka i fogarna. (…) Med Den gudomliga familjen försätter Anna Löfdahl mig i bokslukaråldern. Hon skriver roligt, dråpligt, påläst och med ett egensinnigt bildspråk. Mörkret faller men jag bara måste få veta hur det går för oss människor.”

Publicerades i BTJ-häftet nr 12, 2020